Sikr din fremtid med en fremtidsfuldmagt

Overvejer du at udarbejde en fremtidsfuldmagt, men ved du ikke helt, hvad du skal gøre, og hvor du skal starte? Du kan eksempelvis vælge at få hjælp fra en advokat til at lave din fremtidsfuldmagt.

Hvad er en fremtidsfuldmagt?

En fremtidsfuldmagt er en fuldmagt, som kan blive aktiveret på et tidspunkt i fremtiden. Den bliver nemlig først aktiveret, hvis du ikke længere selv er i stand til at træffe beslutninger. Det kan eksempelvis være, hvis du får demens eller lignende. 

Typisk bliver der givet en tilladelse til, at fuldmagten indebærer alle personlige og økonomiske beslutninger. Hvis du opretter en fremtidsfuldmagt, er det dig selv, der bestemmer, hvem der skal varetage dine interesser, hvis du i fremtiden ikke selv kan dette.

De fleste vælger at indsætte et familiemedlem eller flere som fuldmægtige. Men dette er naturligvis helt op til dig og dine ønsker. Med en fremtidsfuldmagt kan du altså sikre din egen fremtid på bedste vis.

Få hjælp til at lave en fremtidsfuldmagt

Det kan virke uoverskueligt at oprette en fremtidsfuldmagt. Men det behøver det ikke at være. Du kan sagtens selv oprette en, hvis du har mod på det. Dog kan det også være, at du gerne vil have hjælp til det.

Du kan vælge at få hjælp fra en advokat til at lave en fremtidsfuldmagt, hvis du mener, at det er den mest optimale løsning for dig. Alle og enhver kan lave en fremtidsfuldmagt. Den eneste betingelse er, at både fuldmagtsgiveren og den fuldmægtige skal være myndige.